HET AANBOD VOOR 2023 STAAT ONLINE! SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN OM DE VROEGBOEKKORTINGEN TE CLAIMEN!

Meet the team - JOLO Skills Coaches

Op onze stages laten we de kinderen kennis maken met streetsoccer & panna challenges zodat zij met een bagage vol skills naar huis kunnen om hiermee verder aan de slag te gaan.

Freestyle voetballer Younes Ghezzal (Youniceff) en Street Soccer voetballers Laurenz Simoens en Ferjani Safi zijn graag geziene gasten op onze JOLO stages en evenementen. Tijdens deze workshops dagen zij de deelnemers o.a. uit om uit hun comfortzone te treden en creatief aan de slag te gaan door het aanleren van (freestyle) voetbal tricks & skills, ground moves én panna games.


Ferjani Safi

tekst


Laurenz Simoens

Laurenz is een creatieve voetballer en speelde in het verleden bij Zaalvoetbalclub Assebroeke en Proost Lierse, beiden uitkomend in 1e nationale. Nu is hij aan de slag bij Squadra Mouscron.

Wist je dat Laurenz werd uitgenodigd op het pannahouse wereldkampioenschap in Kopenhagen, een privilege die enkel is weg gelegd voor de 70 beste artiesten van de wereld?

JOLO Voetbalacademie is oprecht fier om met Laurenz te mogen samenwerken, die ook ambassadeur is van Kipsta en Decathlon!


Younes Ghezzal (Youniceff)

Voetbal domineert al een hele tijd in Younes zijn familie. Van profvoetballers in de familie tot vader die op 50-jarige leeftijd nog steeds voetbal speelt. Logischer wijze is Younes dan ook op jonge leeftijd ingerold. Younes speelt al van mijn 6 jaar voetbal en besloot om op 18-jarige leeftijd de overstap te maken naar Freestyle en straatvoetbal. Met heel veel passie en liefde voor de bal doet Younes dit ondertussen al een aantal jaar.

Younes nam in 2019 aan Belgium's Got Talent waarbij hij een Golden Buzzer verzilverde. Younes biedt o.a. internationale freestyle shows & workshops aan. Regelmatig kan je hem ook vinden op onze JOLO voetbalstages zodat alle deelnemers op een creatieve manier worden uitgedaagd om het beste van zichzelf te geven!


Deel op social media om jouw
vrienden op de hoogte brengen!