Meet the team - Een woordje van de JOLO Oprichters

Jonas Deman

“Als 15-jarige kreeg ik de kans om de U7 van V.C. Nazareth-Eke mee te helpen ondersteunen. Vanaf de eerste training was het voor mij meteen duidelijk: deze hobby lag me nauw aan het hart en hierin wou ik me verder ontplooien.

Toen ik in 2016 de kans kreeg om als jeugdvoetbaltrainer voltijds aan de slag te gaan in China (Shenzhen) twijfelde ik geen seconde. Nadien coachte ik nog in de Filipijnen (Manilla) en Thailand (Bangkok). Het was een unieke ervaring om met kinderen uit verschillende culturen te kunnen werken, een droom die uitkwam. Iedere zomer keer ik terug naar Wit-Rusland waar ik in verschillende steden voetbalstages mee help begeleiden.

Ondertussen ben ik nog steeds een enthousiaste en gepassioneerde trainer en heb ik doorheen de jaren alle leeftijdscategorieën van U6 tot en met de beloften doorlopen. Momenteel ben ik aan de slag bij J.V. De Pinte als trainer van de beloften en de U7, en als vlindertrainer bij de middenbouw (U10 tot U13) en de bovenbouw (U15 tot U17).

Naast de ervaringen die ik doorheen de jaren heb opgebouwd, wil ik me steeds bijscholen en me verder ontwikkelen in alle aspecten van jeugdvoetbal en bewegingsvaardigheden die daarbij aansluiten. ‘Coaches are lifelong students’ draag ik dan ook hoog in het vaandel en regelmatig ben ik dus op een bijscholing of cursus te vinden.

Op professioneel vlak ben ik als leerlingenbegeleider aan de slag in een buitengewoon secundair onderwijs (type 3 en type 9).


Lorenzo Seys

"Mijn eerste voetbalstapjes zette ik op het veld van F.C. Union Zandvoorde. Van daar uit ging het richting K.V. Oostende, waar ik enkele jaren speelde vooraleer ik naar K.E.G. Gistel trok. Daar schopte ik het tot de beloften om als volwassen voetballer bij Gold Star Middelkerke en D.A.V.O. Westende te belanden.

Als coach begon ik al vrij vroeg bij de jeugd van Gold Star Middelkerke waar ik achtereenvolgens de U6, U13, U17 en de beloften onder mijn hoede had om uiteindelijk 3 prachtige seizoenen te beleven als T2 van het eerste elftal. Verder was ik ook kort actief als T.V.J.O. bij K.E.G. Gistel.

Na enkele sabbatjaren ging ik in 2020 aan de slag bij K.F.C. Lichtervelde als assistent-coach bij het eerste elftal. In december 2022 groeide ik door als hoofdcoach van het eerste elftal. Sinds de zomer van 2023 ben ik aan de slag als hoofdcoach van het eerste elftal van S.C. Lombardsijde. Ondertussen blijf ik me regelmatig bijscholen als coach, net als Jonas draag ik het principe 'coaches are lifelong students' hoog in het vaandel.

Je leest het goed, ik adem voetbal in en uit en wil dan ook met JOLO Voetbalacademie de passie die ik voor het spelletje heb, overdragen op de kinderen. Zijn het je eerste stappen binnen deze prachtige sport of sta je al iets verder en ben je bereid om in jezelf te investeren als voetballer, dan zal je bij JOLO Voetbalacademie aan het juiste adres zijn!"


Heidi Schuyesmans

Maak kennis met voetbalmama Heidi!

Tijdens de stages staat zij in voor de organisatie van de opvang voor en na de sessies. Ze stuurt met haar aanstekelijk enthousiasme ook het moni team aan zodat de niet-voetbal gerelateerde activiteiten ook van een leien dakje lopen.

Heidi genoot haar opleiding in de bijzondere jeugdzorg zodat ze over alle pedagogische troeven beschikt om van klein tot groot op een correcte manier te prikkelen.

Deze creatieve duizendpoot staat als mater familias aan het hoofd van een gezin met 4 pubers zodat enig animo rond kindjes haar niet vreemd zijn.

Deel op social media om jouw
vrienden op de hoogte brengen!