HET AANBOD VOOR 2023 STAAT ONLINE! SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN OM DE VROEGBOEKKORTINGEN TE CLAIMEN!

Meet the team - JOLO Oprichters

Jonas Deman

“Ik ben een enthousiaste en gepassioneerde jeugdvoetbaltrainer met 15 jaar trainerservaring in het binnen- en buitenland. Zo werkte ik onder andere in China, Thailand en de Filipijnen in lokale voetbalacademies en heb ik doorheen de jaren alle leeftijdscategorieën van U6 tot en met U16 doorlopen.

Momenteel ben ik aan de slag bij J.V. De Pinte waar ik de onderbouw begeleid. Naast de ervaring die ik doorheen de jaren heb opgebouwd, probeer ik me steeds bij te scholen en me verder te ontwikkelen in alle aspecten van jeugdvoetbal die daarbij aansluiten. ‘Coaches are lifelong students’ draag ik dan ook hoog in het vaandel.

Ik studeer orthopedagogische begeleiding aan de hoge school en volg hierbij mijn stage in het buitengewoon lager onderwijs type 9 (autisme) en type basisaanbod (specifieke problemen op het gebied van lezen, schrijven, rekenen, motoriek, aandacht en concentratie, …)."


Lorenzo Seys

"Mijn eerste voetbalstapjes zette ik op het veld van F.C. Union Zandvoorde. Van daar uit ging het richting K.V. Oostende, waar ik enkele jaren speelde vooraleer ik naar K.E.G. Gistel trok. Daar schopte ik het tot de beloften om als volwassen voetballer bij Gold Star Middelkerke en D.A.V.O. Westende te belanden.

Als coach begon ik al vrij vroeg bij de jeugd van Gold Star Middelkerke waar ik achtereenvolgens de U6, U13, U17 en de beloften onder mijn hoede had om uiteindelijk 3 prachtige seizoenen te beleven als T2 van het eerste elftal.

Na enkele sabbatjaren ben ik sinds dit seizoen aan de slag bij K.F.C. Lichtervelde, eveneens als T2, waar ik de ambitie heb om mee te schrijven aan een nieuw succesverhaal. Ondertussen blijf ik me regelmatig bijscholen als coach, net als Jonas draag ik het principe 'coaches are lifelong students' hoog in het vaandel.

Je leest het goed, ik adem voetbal in en uit en wil dan ook met JOLO Voetbalacademie de passie die ik voor het spelletje heb, overdragen op de kinderen. Zijn het je eerste stappen binnen deze prachtige sport of sta je al iets verder en ben je bereid om in jezelf te investeren als voetballer, dan zal je bij JOLO Voetbalacademie aan het juiste adres zijn!"


Heidi Schuyesmans

Maak kennis met voetbalmama Heidi!

Tijdens de stages staat zij in voor de organisatie van de opvang voor en na de sessies. Ze stuurt met haar aanstekelijk enthousiasme ook het moniteam aan zodat de niet-voetbal gerelateerde activiteiten ook van een leien dakje lopen.

Heidi genoot haar opleiding in de bijzondere jeugdzorg zodat ze over alle pedagogische troeven beschikt om van klein tot groot op een correcte manier te prikkelen.

Deze creatieve duizendpoot staat als mater familias aan het hoofd van een gezin met 4 pubers zodat enig animo rond kindjes haar niet vreemd zijn.

Deel op social media om jouw
vrienden op de hoogte brengen!