Meet the team - JOLO Keeperstrainer

We mogen met fierheid melden dat we samenwerken met Dimitri Claeys van TopSave Keeperschool.

Dimitri deed ervaring op bij de keeperschool van KV Kortrijk en KV Oostende. Nu is hij aan de slag als keepertrainer/coördinator van KFC Varsenare en hij baat al vier seizoenen TopSave Keeperschool uit waar hij op wekelijkse basis op vrijdagavond en zondagochtend extra training voor doelmannen aanbiedt.

De doelmannen worden niet enkel opgeleid door Dimitri als pure keeper, maar krijgen ook nog opleiding als voetballer wat hun ontwikkeling alleen maar ten goede komt.


Dimitri Claeys

"Mijn eerste stappen voetbalstappen waren binnen de jeugdwerking van KSV Cercle Brugge. Op mijn 14 jaar maakte ik de overstap naar E. Brugge waar ik het vervolgens schopte tot het 1ste elftal. Na een aantal seizoenen verkoos ik voor een overstap naar Dosko Sint-Kruis. Op 27-jarige leeftijd besloot ik om te stoppen met voetbal wegens aanslepende blessures en verkoos ik om keeperstrainer te worden.

En dit met één groot doel: jonge gemotiveerde doelmannen een kwaliteitsvolle opleiding te geven. Ik heb ervaring bij de keeperschool van KV Kortrijk en KV Oostende. Tot op heden ben ik keeperstrainer en coördinator bij KFC Varsenare en heb ik sinds 4 seizoenen TopSave Keeperschool waar ik wekelijks doelmannen een extra training aanbied op vrijdagavond/zondagochtend."


Deel op social media om jouw
vrienden op de hoogte brengen!