SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE ZOMER-, HERFST- & KERSTSTAGE 2022 EN GENIET VAN 10 EURO VROEGBOEKKORTING!

Home » Foto's

Foto's

GDPR-beleid

JOLO Voetbalacademie vzw neemt foto’s en video's van de activiteiten en de deelnemers. Deze kunnen gebruikt worden voor de website, de JOLO Voetbalacademie Social Media kanalen zoals Facebook en Instagram, flyers en/of publicitaire doeleinden. Voor het publiceren van zowel gericht als niet-gericht beeldmateriaal geeft u hiervoor uitdrukkelijke toestemming bij het inschrijvingsformulier van de desbetreffende stage of activiteit.

Graag verwijzen wij naar de paragraaf hierboven vermeld om een onderscheid te maken tussen gerichte en niet-gerichte beeldmateriaal. Bij gerichte beeldmateriaal gaat het om foto's of video's waarbij enkel jouw kind in beeld wordt gebracht. Bij niet-gerichte beeldmateriaal gaat het om een groep kinderen die in beeld wordt gebracht. Voor beiden geeft u al dan niet toestemming bij het inschrijvingsformulier.

JOLO Voetbalacademie vzw respecteert uw aanvraag. Indien u geen toestemming geeft bij het inschrijvingsformulier, vragen we om een aparte e-mail te sturen naar info@jolovoetbalacademie.be en hierbij een foto van het kind toe te voegen zodat we weten om welke deelnemer het gaat.

Deel op social media om jouw
vrienden op de hoogte brengen!