SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE ZOMER-, HERFST- & KERSTSTAGE 2022 EN GENIET VAN 10 EURO VROEGBOEKKORTING!

Home » Meet the team » Begeleiders

Meet the team - JOLO Begeleiders

Robbe Fabry

In het dagelijks leven werkt Robbe Fabry als LO-leerkracht elke dag met kinderen en jongeren.  Tussendoor vind je hem, als opleider, vooral terug op techniekreeksen en voetbalstages. Het FUN-gehalte, gecombineerd met keihard werken, zijn voor Robbe zeer belangrijke eigenschappen om het ver te kunnen schoppen in het voetbal! 

Sinds zijn kleuterjaren is hij meermaals per week terug te vinden op het voetbalveld. Zijn eerste doelpunten maakte hij op het veld van Dosko Beveren.  Vanaf de U15 tot en met de beloften droeg hij de zwart-witte kleuren van KSV Roeselare. Na een korte passage bij SW Harelbeke startte zijn carrière als speler in het provinciaal voetbal. Olympic Ledegem, 3 jaar KSV de Ruiter, Club Roeselare en nu is hij aan zijn 2de seizoen bezig bij KFC Lichtervelde. 


Roy Caes

Als coach haalde Roy Caes al verschillende trainersdiploma's en blijft zich ondertussen verder bijscholen als keepertrainer. Tijdens de stages van Torhout KM en KFC Izegem deed hij al de nodige ervaring op.

Als jeugdspeler was Roy actief bij Dosko Beveren, KFC Ingelmunster, SW Harelbeke en Torhout KM. Bij de grote jongens kwam Roy uit voor Torhout KM, VG Oostende, SV Oostkamp, KSV De Ruiter en op dit moment is Roy doelwachter van KFC Lichtervelde.


Raf Batselier

"Ik ben Raf Batselier, 17 jaar oud en al sinds mijn 14 jaar jeugdtrainer bij KSK D.J Lovendegem. Ik besliste om jeugdtrainer te worden nadat ik te horen kreeg dat ik een langdurige blessure had aan mijn knie. Ook koos ik ervoor om jeugdtrainer te worden omdat ik zag hoe mooi het was om kinderen beter te maken en de vooruitgang te zien. Mijn visie is dan ook om spelers een duwtje in de rug te geven en te motiveren tijdens het voetballen. Momenteel is het mijn 4e jaar als coach en tot op de dag van vandaag voer ik mijn trainingen met veel passie uit. Als 14-jarige jonge gast stapte ik eerst het veld op als trainer bij de U6. 3 jaar later begeleid ik de U8. Ook deze groep begeleid ik met even veel passie en gedrevenheid. In 2021 behaalde ik mijn eerste trainersdiploma, dit geeft mezelf dan ook weer een extra boost om te blijven doorgaan. Samen met het JOLO Voetbalacademie team sta ik klaar om uw zoon of dochter te mogen ontvangen!"


Mauro Keters


Deel op social media om jouw
vrienden op de hoogte brengen!